09-05-2008, 11:48 AM
ArKadaşLar ßiz TeK ßaşımıza PeK ßişi ßuLamıoz Sizin FikirLerinizide öğrenmek isteriz Yardımcı oLursunuz ne güzeL Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
10-03-2008, 06:41 PM
aslında yarışmalar olsa iyi olurda benim aklıma hiiiç gelmiyor
benn buldummsöyleyim mi ??
benn buldummsöyleyim mi ??
10-03-2008, 09:01 PM
flood yapma çocukmusun sen Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
10-04-2008, 12:18 PM
tmmm üzgünüm özürr
10-28-2008, 12:53 PM
aslında soyleayın bayanı ve ayın bayı yarısması gıbı daha sonra türkcemiz ıcın ayın turkceyi en iyi kullananı yarısması duzenleyebılırız ufakda bı hedıyesı olur sıtenın örnegin + rep ve ya rütbe yani ayda bir secilen kisiye süper üyelik verilebilir ayin en anlamlı sözü gibi biside yapabılırız ben fikrimi sundum karar sizde
11-10-2008, 06:35 PM
Evet bende sago_kfkef katılıyorum sizin kararınız nee ?
11-25-2008, 10:58 PM
Benimde aklıma bir şey geldi
sitemiz için logo yarışması yapalım sonra üyelerimiz en güzel logoyu seçsin ve kazanan kişiye 1 rütbe artırarım ve bu yarışmada en fazla 10 veya 15 kişi katılsın ve ilk ben gönüllüyüm Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
karar sizde artık Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
sitemiz için logo yarışması yapalım sonra üyelerimiz en güzel logoyu seçsin ve kazanan kişiye 1 rütbe artırarım ve bu yarışmada en fazla 10 veya 15 kişi katılsın ve ilk ben gönüllüyüm Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
karar sizde artık Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
12-17-2008, 12:00 AM
bence herkes en komik arabayı bulsun kararı adminler versin bulana 1 rütbe arttıralım yada MoDi_FiX dedii gibi logo yarısması yapalım
ee ne dersiniz??
ee ne dersiniz??
12-20-2008, 11:16 AM
Sago senin şu TR düzgün konuşma ii bi yarışma olur ama yarışmacıları her zaman gözetim altında tutmak gerekir Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun şu yarışma işlerini ben bakıorum.Her zaman burda dilim adminlerden biri yardım ederse çok güzel olurduda Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun işleri başından aşkınmış.
Logo desen Modi geçenlerde onun gibi bişi yaptık millet ne çöplük varsa toplamıştı neredeyse Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun kararsız kaldımmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
Logo desen Modi geçenlerde onun gibi bişi yaptık millet ne çöplük varsa toplamıştı neredeyse Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun kararsız kaldımmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
12-20-2008, 06:57 PM
Yine Logo Yarışması yapalımda
Millet Öyle saçma Çöpleri Getirirse Banlarız...Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Diyelim yapcaz Logo yarışmasını
konuyu Açtık
Yazalım Kötü logolar yapan kişiler banlanacak
Felan fılan derizz Olmaz MıÜye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Yani Yarışmanın Bazı kuralları Olsun
Uymuyanlar banlansın Bunu gibi Kuralla Mesala
Bence Olurr Buuu YarışmaÜye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Millet Öyle saçma Çöpleri Getirirse Banlarız...Üye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Diyelim yapcaz Logo yarışmasını
konuyu Açtık
Yazalım Kötü logolar yapan kişiler banlanacak
Felan fılan derizz Olmaz MıÜye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Yani Yarışmanın Bazı kuralları Olsun
Uymuyanlar banlansın Bunu gibi Kuralla Mesala
Bence Olurr Buuu YarışmaÜye olmayanlar resimleri göremezler Üye olTıklayarak üye olun
Sayfa: 1 2
Kudursana Ne duruyosun Eglencex.Com / Kudur kudura Biliyosan > ....::::EglenceX Üyeleri Special Menü ::::.... > Eglencex Üyeleri / Welcome To EglenceX.com > CiX YarışmaLarı / Cix The Racing > Yarışma önerileriniz...
Referans URL
- Kudursana Ne duruyosun Eglencex.Com / Kudur kudura Biliyosan: http://www.eglencex.com/index.php
- :